De 2-minutenregel voor flesje water bedrukken

Waterflesjes bedrukken met de persoonlijk logo. Opdruk en tekst op het etiket is totaal naar de persoonlijk smaak in te vullen. Deze flesjes zijn afgevu..

Vanwege originele relatiegeschenken raakt u voor het al meer vervolgens 10 jaar op het passende adres. Op de site vindt u dan ook ons compleet assortiment aangaande relatiegeschenken. Voor iedere productgroep vindt u dan ook ons selectie specials en gadgets van relatiegeschenken. Meer aan originele relatiegeschenken.

Indien u hier geen tijd wegens bezit dan kunnen wij het ook vanwege u verrichten, volkomen kosteloos. stuur uw logo, teksten en afbeeldingen naar het toe ieder mail en wij maken er ons opwindend ontwerp over.

Waterflesjes bedrukken vlug en billijk, want wij houden een markt van de waterflesjes bedrukt echt in de gaten. We wensen er wegens dat de kwaliteit, maar ook de verkoopprijs verhouding in je goedkoop blijft. Plastic waterflesjes met merknaam laat jouw bedrukken via BSCC de relatiegeschenken de specialist in Nederland.

Laat billijk waterflesjes betreffende persoonlijk etiket bedrukken. Waterflesjes doen het altijd goed op een beurs, partijtje ofwel kantine. Wij beschikken over waterflesjes met plat water of prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml ofwel 500 ml. Een etiketten alleen kunnen volkomen in full colour all aan bedrukt geraken.

Vind je een artikel met gelijke eigenschappen en capaciteit ergens anders een lagere prijs? Stuur ons vervolgens een prijsopgave over de concurrent. Wij vergelijken die en doen jou ons passend assortiment waardoor ook jij betreffende de diensten kun plezier hebben.

Witte fles water met uw persoonlijk logo, opdruk en tekst op dit etiket. dit label is totaal tot de eigen smaak in te vullen. Deze flesjes bestaan afgevuld..

Open dagen Open dagen met studies, scholen en verenigingen zijn ons populaire locatie daar waar heel wat water gedronken word. Bij binnenkomst mogen bezoekers dikwijls voor niets een flesje water beetpakken.

Witte waterflesjes bestaan een gezonde keuze qua relatiegeschenken teneinde straat te geven. Heel wat lieden zijn tegenwoordig druk betreffende een gezonde levensstijl en daar passen die witte waterflesjes vervolgens maar al te juist tussen.

Heeft u dan ook er immers eens aan gedacht teneinde sportdrank te laten bedrukken? Met read more die gewilde dorstlesser vervaardigd de bedrijf ons gespecialiseerde en blijvende indruk.

Plastic waterflesjes bezorgen wij weet vanaf 50 stuks, uit persoonlijk bron en altijd betreffende uw persoonlijk etiket erop, rondom en in full colour. Poly waterflesjes bestaan leuk en communicatief.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit voor jouw! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel aan. En het kost niks! Wegens de genoeg werkzaamheden gaat de leverdatum met de bestelling een dag later bestaan.

Toon al die aanleverspecificaties Vanwege het opmaken aangaande het bestand voor je waterflesjes kun jouw toepassen produceren aangaande onze handige werktekeningen. Hieronder vind jouw een meeste gebruikte werktekeningen vanwege dit middel:

Bij een flesjes water kan zijn de afwisseling hoger, op deze plaats hebben wij ook flesjes met 330 ml strekking zodra met 500 ml inhoud. En een flesjes bestaan er met en buiten sportdop. Om de afwisseling alsnog moeilijker te produceren, een doppen over de flesjes zijn daar in verschillende kleuren. Zo maak je met jouw flesje water een flesje water met jouw eigen merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *